- مواد لازم:
بادنجان یک کیلوگرم
کلم قرمز 750 گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم
- طرز آماده سازی
بادنجانها را به صورت مکعبی خرد میکنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
پس از جوش آمدن، بادنجانها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه میجوشانیم.
حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه میریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
http://www.akairan.com
نظر شما